naar top
Menu
Logo Print

Nieuwigheden Beltrami Natuursteen - tegelreeks 2019

Beltrami Natuursteen
Beltrami is niet zomaar een groothandel in natuursteen maar een echte trendsetter met focus op innovatie en kwaliteit. Klanten die graag iets exclusiefs en origineels wensen voor hun interieur of exterieur, vinden er altijd de meest in het oog springende materialen en afwerkingen, creatieve toepassingen, uitzonderlijke formaten en trendy kleuren. Ook in 2019 wordt het tegelgamma in natuursteen weer fors uitgebreid met tal van nieuwkomers.

Van groeve tot tegel

Van groeve tot tegelWil je graag een opvallende marmer of een trendy travertin in je interieur? Bij Beltrami kies je uit steeds uit verschillende, bijzondere materialen. Beltrami maakt recent deel uit van de internationale Brachot-Hermant Group die zelf natuursteen ontgint uit eigen groeves wereldwijd en ook blokken aankoopt uit andere internationale groeves. De meest exclusieve materialen komen terecht bij Beltrami, dat daardoor voortdurend kan innoveren bij de bron en inspelen op de nieuwste woontrends. Brachot-Hermant verzaagt zelf de natuursteenblokken met imposante machines tot platen die door de klant-marbrier worden verwerkt tot keukenwerkblad, douchewand of andere toepassingen in interieurafwerking.

Speciaal voor de Bspecial tegelreeks verzaagt Beltrami - in het Stonelab - een selectie van platen tot tegels en banden op 2cm dikte. Het aanbod 'vloertegels' breidt hierdoor fors uit met bijzondere, uitgesproken marmers, travertins en kalkstenen in tal van opmerkelijke kleuren; van tijdloos grijs en zwart-wit tot zelfs trendy groen en warm bordeaux. De banden komen in een breedte van 60 cm, in variabele lengtes en diverse afwerkingen. (andere maten zijn mogelijk op aanvraag) Zo schenk je je interieur een harmonieuze en heel originele uitstraling, bijvoorbeeld door de vloertegels af te stemmen op het materiaal en de afwerking van het werkblad of de douchewand.

Beschikbare materialen:

Bianco Royal - Donatello - Emperador Black - Henri IV - Lanvignes - Pietra Bicci - Pietra Piasentina - Rosso Levanto - Travertino Titanium - Tundra Grey - Verde Levanto

Natuursteen van bij ons! Trend naar Europese materialenNatuursteen van bij ons! Trend naar Europese materialen

Beltrami speelt in op de groeiende vraag naar Europese kalksteen van topkwaliteit door de uitbreiding van het aanbod in Muschelkalk, een harde Duitse kalksteen die net zo goed past in een moderne als in een landelijke stijl. Deze bijzondere natuursteen zat voorheen al in het tegelgamma van Beltrami maar wordt nu onder andere uitgebreid met de nieuwe afwerking Sabantico. De tegel voelt door deze oppervlaktebewerking eerder licht ruw aan, oogt mat in combinatie met een verouderde look.
Met de introductie van de selectie “Blaubank" presenteert Beltrami nu ook een Muschelkalk variant, ontgonnen uit een speciale laag van de Duitse Mooser groeve. De Muschelkalk Blaubank erkent zich door een blauwe ondertoon met gelige en goudkleurige accenten.
Met Muschelkalk Mix combineert Beltrami diverse types Muschelkalk ontgonnen uit verschillende lagen van 3 groeves in de buurt van Wurzburg (Duitsland). De diversiteit in kleur geeft het geheel een speels en rijkelijk effect. Muschelkalk is perfect geschikt voor exclusieve toepassingen binnen- en buitenshuis.

Natuursteen van bij ons! Trend naar Europese materialenNog in de tegelreeks is het aanbod van de Ierse Blauwe Hardsteen fors uitgebreid. De Brachot-Hermant Group, waartoe Beltrami behoort, is eigenaar van de drie Kilkenny Limestone groeves in Ierland. Deze blauwgrijze arduin straalt pure klasse en authenticiteit uit. Doordat we het materiaal zelf ontginnen, krijgt de klant eindeloze mogelijkheden in formaten en afwerkingen (Nieuw 2019! Flamewashed - Gekloven - Geschuurd - Mix afwerkingen).

Authenticiteit en pure echtheidTrendalert! Authenticiteit en pure echtheid.

Inspelend op de trend naar authenticiteit en pure echtheid, lanceert Beltrami de kasteeldallen (Pierre Chateau) voor een landelijke-bourgondische woonstijl. De langwerpige kasteeldallen voor binnenvloering hebben een robuuste uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende soorten blauwsteen en kalksteen, zodat je een rijke kleurschakering aan blauwe en beige tinten krijgt. Ook de formaten zijn gevarieerd, met een breedte van 60 centimeter en variabele lengtes. Door de 'Vieux Castel'-afwerking met gekartelde randen en een verouderd effect, zien de kasteeldallen van Beltrami er bovendien erg authentiek uit - alsof ze recht uit een kasteel komen. Leg ze in Groot Romeins Verband om het interieur een unieke sfeer te geven die blijft boeien. Echt iets voor al wie de uitdrukking 'my home is my castle' graag letterlijk neemt.

tuinpark Showroom met aangelegd tuinpark

In de ruime showroom (1.650m²) met aangelegd tuinpark te Harelbeke dompelen we je onder in de fascinerende wereld van natuursteen. Op zoek naar een duurzame vloer voor de keuken, inspiratie voor de woonkamer, terras, oprit, wand- of gevelbekleding?Je vindt er de meest kwalitatieve tegels voor binnen en buiten, net als de bijzonderste natuursteenplaten voor interieurafwerking. De inspiratie ligt voor het rapen!

Stone GalleryNieuw! Stone Gallery

In onze 3.500m² Stone Gallery wandel je tussen een omvangrijke collectie van de meest exclusieve natuursteen. In ideale lichtomstandigheden bewonder je de nieuwste trendmaterialen, klassieke luxemarmers en tijdloze kalkstenen. Ontdek, voel en raak betoverd.

Showroom

Showroom, tuinpark en Stone Gallery enkel op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via beltrami.be.BELTRAMI

BELTRAMI

VENETIELAAN 22
8530 HARELBEKE
+3256237000
+3256237002