naar top
Menu
Logo Print

Nieuw bij Moduleo: LayRedMODULEO PAKT STEVIG UIT MET LAYRED®

RIGIDE MAAR TOCH SUPERZACHT

Nieuw bij Moduleo: LayRedLayRed is de nieuwste innovatie van Moduleo: een rigide en renovatievriendelijke LVT-vloer, supersterk en toch aangenaam zacht en stil. De gepatenteerde meerlagige designvloer met opvallend rood accent - vandaar de naam - staat zelfs in extreme omstandigheden zijn mannetje.

PRODUCT DAT ALLE VERWACHTINGEN INLOST

Een renovatievriendelijke vloer ontwikkelen zonder het zachte gevoel en de geluiddempende eigenschappen waarvoor LVT-vloeren bekend zijn, te verliezen, dat was de uitdaging. Met LayRed verenigt Moduleo luxe design, buitengewoon comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product. LayRed voldoet zo niet alleen aan de verwachtingen, de rigide vloer tackelt meteen ook de uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen en renoveren van een huis. Aan de basis ligt dan ook twee jaar intensieve research en de meest unieke gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het hoofdkwartier in Avelgem, België.

STERK EN ELASTISCH

Oneffen ondervloeren zijn zo'n uitdaging. LayRed is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen, zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Dit maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten.

Nieuw bij Moduleo: LayRedGESCHIKT VOOR ELKE RUIMTE

Een LayRed-klikvloer vervormt ook niet onder invloed van schommelingen in temperatuur en voelt zich dus thuis in zonneportalen en ruimtes met grote ramen waar de temperatuur sterk kan verschillen. 

De planken en tegels zijn bovendien volledig waterdicht, zo is LayRed geschikt voor elke ruimte in huis, van woonkamer tot keuken, van slaap- tot badkamer.

DE STILSTE VLOER

LayRed is sterk zonder dat er aan comfort wordt ingeboet. De akoestische laag reduceert het loopgeluid tot een absoluut minimum, - wat er meteen voor zorgt dat LayRed de stilste vloer in het rigide vloerensegment is - en zorgt er daarnaast voor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt onder de voeten.

STRAK DESIGN

Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen hakken en meubelpoten. De enige indruk die achterblijft, is het design. 
De LayRed-collectie bestaat uit 7 realistische hout- en steendesigns met 26 natuurlijke kleuren.

KWALITEIT

LayRed valt echt op. Niet alleen met sterke features en stevige kwaliteitsgaranties. Ook met de rode achterkant van de planken en tegels, niemand die het ziet eens de klikvloer geïnstalleerd is, maar wel een leuk verhaal om te vertellen, toch?

MODULEO

MODULEO

NIJVERHEIDSLAAN 29
8580 AVELGEM
+3256653211
\N