naar top
Menu
Logo Print

TAPIJTTEGELS VAN IVC:
LAAT UW CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP

Tapijttegels van IVCWilt u een kantoorruimte nieuw leven inblazen met een mooie, comfortabele en geluidsabsorberende vloer? Dat kan met de tapijttegels van IVC! Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer moeiteloos bijna 300 kleuren, matte of glossy texturen, patronen en tegelgroottes tot de perfecte vloer voor uw project.

Tapijttegels van IVCWERELDWIJDE EXPERTISE, LOKALE PRODUCTIE

IVC behoort tot de internationale groep Mohawk Industries Inc. en kan dus bogen op de expertise en knowhow van het Amerikaanse moederbedrijf. Gecombineerd met onze lokale marktkennis en onze productiesite in Moeskroen garanderen we onze klanten de best mogelijke service.

UNIEK PRODUCTIEPROCES

De tegels en planken in de tapijttegelcollecties hebben elk een uniek ontwerp, met een waaier aan mogelijkheden als gevolg. Des te meer omdat het volledige productieproces van a tot z in eigen beheer is: tuften, latexbewerking, rugafwerking, versnijden en verpakken, het 'under one roof'-aspect heeft een grote meerwaarde én een positieve impact op de ecologische voetafdruk.

SNELLE LEVERING

Werkt u aan een project met strakke deadlines en hebt u snel een ideale vloeroplossing nodig? Dan kunt u altijd rekenen op de tapijttegels van IVC.

Tapijttegels van IVCTAPIJTTEGELS VAN IVC

  • ruime keuze aan kleuren en patronen;
  • mogelijkheid tot design op maat;
  • snelle levering uit voorraad;
  • toegang tot de wereldwijde expertise van de Mohawk-groep;
  • voldoet aan alle Europese normen voor vloertegels.

IVC GROUP

IVC GROUP

NIJVERHEIDSLAAN 29
8580 AVELGEM
+3256653211
-