naar top
Menu
Logo Print

HAPPY CLEANING EN OPTIMAAL ONDERHOUD VAN UW VINYLVLOER

De PU-laag op de IVC-projectvloer biedt hoogwaardige bescherming aan de vinylvloer

Preventieve bescherming van de vloer kan tijd en geld besparen op het vlak van schoonmaak

IVC EN NUMATIC HANDHAVEN DE OPTIMALE KWALITEIT VAN UW VLOER

Goede onderhoudsprocedures helpen bij het behouden van het uiterlijk en verlengen de levensduur van vinylvloeren. De frequentie van het onderhoud hangt af van de gebruiksintensiteit en de hoeveelheid voetverkeer in de ruimte, de vervuilingsgraad, de kleur en het type vloer. IVC en Numatic sloegen daarom de handen in elkaar en komen met een vernieuwend onderhoudsconcept, waarbij ze een verschil maken op de markt. De Verzekerde Onderhoudsgarantie (VZOG) zorgt voor dagelijks onderhoudsgemak en houdt de vloeren gezond. De twee vloerexperts benadrukken het belang van gespecialiseerd advies om de levensduur en het mooie aspect van vloeren te optimaliseren.

WAAROM VERZEKERDE ONDERHOUDSGARANTIE?

VZOG brengt heel wat voordelen om de kwaliteit van uw vinylvloeren te behouden. Uw vloeren bewaren hun visuele aspect en normale levensduurglansgraad. Het vergemakkelijkt ook het dagelijkse onderhoud en is zeer prijsgunstig. Het geeft niet enkel economische voordelen, maar ook praktische en functioneel duurzame. Dankzij professioneel onderhoud blijft de vloer zijn technische functies behouden. De vloeren zijn waterbestendig en zo goed als naadloos, waardoor ze een strak design hebben. Stof en bacteriën zijn verleden tijd, zelfs in warme en vochtige ruimtes.

De PU-laag op de IVC-projectvloer biedt hoogwaardige bescherming aan de vinylvloer
De PU-laag op de IVC-projectvloer biedt hoogwaardige bescherming aan de vinylvloer

CORRECT GEBRUIK VAN ONDERHOUDSMIDDEL

Op elke IVC-projectvloer wordt er fabrieksmatig een PU-laag aangebracht. Dat is een hoogwaardige polyurethaancoating die de bescherming van uw vinylvloer garandeert. De PU-laag zorgt voor een snelle, gemakkelijke en goedkope reiniging. De onderliggende slijtlaag en het dessin hebben een langere levensduur dankzij die extra bescherming. Om die voordelen te kunnen waarborgen, moet het onderhoudsproduct (de tablets) juist gedoseerd worden en volgens de juiste techniek worden toegepast. Er mag ook geen zeep worden gebruikt.

EXTERNE OMSTANDIGHEDEN

Een correct beheer van de externe omstandigheden kan preventief helpen om de vloer te beschermen, wat tijd en geld bespaart op het vlak van schoonmaak en tevens de levensduur van de vloerbekleding verlengt. De meeste vervuiling is afkomstig van een externe bron en wordt door voet- en rollend verkeer mee naar binnen gebracht. Als vuil zich ophoopt onder glijdend meubilair, wordt de vloer niet alleen vuil, maar loopt die ook schade op in de vorm van krassen. Daarom is een juiste entreezone sterk aanbevolen. Dat kan de vervuiling van de vloer met wel 70% reduceren. Goed onderhouden entreematten kunnen schurende materialen door voetverkeer en de hoeveelheid water die wordt overgebracht, verwijderen. Reinig de entreezone regelmatig voor een optimaal resultaat. Plaats geen matten met een rubber of latex rug, rubberen meubelpoten en zwenkwielen, aangezien deze permanente vlekken kunnen achterlaten.

BELANGRIJK

  • Verwijder onmiddellijk morsvlekken van de vinylvloer om permanente vlekken te voorkomen.
  • Het onderhoud van vinylvloeren vereist zeer weinig water.
  • Indien het gebruik van een pH-neutrale detergent noodzakelijk is, lees dan goed de instructies van de fabrikant voor de verdunning.
  • Na schoonmaak moet de vloer binnen 1 tot 2 minuten droog zijn, zodat er geen water met schoonmaakmiddel en vuil op de vloer achterblijft.

TOTAAL SERVICEPAKKET

Pas wanneer de installateur voor de distributie en retour van het afgetekende document heeft gezorgd, komt de officiële garantie en het 5-jarige Service Plan in aanmerking. Vanaf dan kan er worden geprofiteerd van strategische voordelen, waaronder volledige technische ondersteuning van de leverancier en rechtstreekse leveringen van onderhoudsproducten tegen de beste prijs.

IVC GROUP

IVC GROUP

NIJVERHEIDSLAAN 29
8580 AVELGEM
+3256653211
-