naar top
Menu
Logo Print

GRAFIC COMBINEERT HOOGSTE KWALITEIT MET VERZORGDE UITSTRALING

Schoonloopmat met subtiel grafisch patroon

Natuurlijk moet een schoonloopmat gewoon zijn werk doen: het vuil van de schoenen schrapen en vocht absorberen. De Grafic is een schoonloopmat die meer betekent voor de entree van bedrijven. Deze mat heeft oog voor detail dankzij een subtiel grafisch patroon op een effen achtergrondkleur. En dat maakt een wereld van verschil. Bezoekers krijgen direct een goede eerste indruk.

SCHOONLOOPMATRIX

grafic
Grafic, voor zwaar projectgebruik zonder buitenmat

De ene schoonloopmat is de andere niet, weten we bij Rinos uit ervaring. We helpen onze klanten graag de juiste keuze te maken, of het nu gaat om de algehele prestaties, schoonmaakgemak, milieuvriendelijkheid, brandveiligheid of combinaties. Onze schoonloopmatrix is een keuzehulp waarmee iedereen in één oogopslag ziet welk product het best past bij welke situatie. De Grafic is volgens deze matrix vooral geschikt voor frequent bezochte gebouwen zonder buitenmat.

VIJF GRAFISCHE PATRONEN

Speciaal voor de Grafic is er een nieuw, hoogwaardig schrapend basismateriaal ontwikkeld, geschikt voor projecttoepassingen. Denk aan de entree van een openbaar gebouw, een restaurant, een winkel, showroom of museum. Op de effen, donkergrijze achtergrondkleur komen de vijf grafische patronen (stone, rings, squares, comb en grid) subtiel tot leven. Niet te opvallend, en zeker niet saai!

HOOGSTE STANDAARDEN

De Grafic is een geweldige binnenkomer, ook omdat er geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit. Het is een entreemat voor zwaar projectgebruik met de hoogste standaarden voor slijtvastheid (klasse 33), zandabsorptie (klasse 3), vochtabsorptie én brandveiligheid (Bfl-s1). Begin dit jaar verbaasden vele Domotex-bezoekers in Hannover zich over de enorm hoge zandabsorptie van de Grafic. De mat neemt meer dan 90% van het ingelopen vuil op, en onttrekt het volledig aan het zicht. Van dichtbij blijft de aandacht op het subtiele grafische patroon vallen.

grafic
Grafic schoonloopmat, voor een mooie entree met aandacht voor detail

MEER DAN 90 JAAR ERVARING

Rinos heeft meer dan 90 jaar ervaring als fabrikant van schoonlooptapijt en kokosmatten. We leveren wereldwijd aan groothandels en distributeurs, die onze producten onder eigen merk verder verspreiden, evenals aan A-merklabels en producenten van logomatten. Kwaliteit, logistieke service en marketingsupport staan hoog in ons vaandel. Net als persoonlijke aandacht.

MEER WETEN?

Bezoek onze website www.rinos.com voor een volledig productoverzicht en achtergrondinformatie. Neem voor distributie in België contact op met customerservice@rinos.com.

RINOS

RINOS

KLAAS FUITESTRAAT 12
8281 BZ GENEMUIDEN
+31383853500
-